Diensten van de 4-plek

Op deze plek kunt u de reguliere zondagsdiensten van de 4-plek bekijken.

De volgende stream start uiterlijk over .

De orde van dienst kunt u hier downloaden.


Hieronder staat de opname van .


Collectes

De eerste collecte deze week is bestemd voor de diaconie. De tweede collecte is voor de kerk, en dan met name voor het in stand houden van deze gestreamde diensten.

U kunt uw gift voor de diaconie overmaken op rekeningnummer NL 83 RABO 0127 9067 38, tnv Diaconie Lent. Als u de Vierplek wilt steunen voor het houden van dit soort diensten dan kunt u een gift overmaken op NL 34 RABO 0105 7133 41, Protestantse Gemeente Ressen-Doornik.

Of gebruik de Givt-app en scan de QR code die hieronder staat afgebeeld.

QR-code voor doneren via Givt

Ook in onze gemeente zijn er steeds meer leden die hun betalingen tegenwoordig liefst zonder contant geld doen. Gevolg is dat ze ook vaak geen contant geld meer op zak hebben voor de collecte. Om hen toch in staat te stellen eenvoudig aan een collecte te geven keken we al langer rond naar een alternatieve geefmethode.

Door de coronacrisis en de diensten op afstand hebben we nu versneld de stap gezet om te gaan werken met Givt. Deze organisatie biedt een app die u kunt installeren op uw telefoon en daarna kunt u straks, als de normale diensten zijn hervat, heel eenvoudig aan een collecte geven zonder contant geld. Maar nu dus ook al op afstand door met de app de QR code te scannen die hieronder staat afgebeeld.

Kijk voor instructies op https://www.givtapp.net/hoe-geef-ik-met-givt/


Hieronder staat de opname van de dienst van .

terugkijken

Er is momenteel geen live stream beschikbaar.

Wilt u een dienst terugkijken, kies dan een datum met onderstaande knop.